MW Produccions

POLÍTICA DE PRIVACITAT

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Política de privacitat
Darrera actualització de 01-Mar-2023
Data d'entrada en vigor 01-Mar-2023

Aquesta Política de Privacitat descriu les polítiques de LESEU DENTAL SL, C/Santa Anna, 17, Barcelona 08710, Espanya correu electrònic: info@mwmontweb.com, telèfon: 937070314 sobre la col·lecció, ús i divulgació de la vostra informació que recopilem quan utilitzeu el nostre lloc web ( https://totdependelviatge.cat ). (el "Servei"). Accedint o utilitzant el Servei, esteu consentint la recollida, l'ús i divulgació de la seva informació d'acord amb això Política de privacitat. Si no consents el mateix, si us plau, no accediu ni utilitzeu el Servei.

Podem modificar aquesta Política de Privacitat en qualsevol moment sense qualsevol avís previ a vostè i publicarà la revisió Política de privacitat del Servei. La Política revisada tenir efectes 180 dies des que el la Política revisada es publica al Servei i el vostre accés o ús continuat del Servei després d'aquest temps constituirà la seva acceptació de la Privacitat revisada Política. Per això et recomanem que periòdicament reviseu aquesta pàgina.

 1. Informació que recopilem:

  Recollirem i processarem el següent informació personal sobre vostè:

  1. Nom
  2. Correu electrònic
  3. Mòbil
 2. Com utilitzem la vostra informació:

  Utilitzarem la informació que recopilem sobre tu per a les finalitats següents:

  1. Màrqueting / Promocional

  Si volem utilitzar la vostra informació per a qualsevol altra finalitat, li demanarem consentiment i voluntat utilitzeu la vostra informació només en rebre la vostra consentiment i després, només per a les finalitats per a que atorguen el consentiment a menys que se'ns requereixi fer en cas contrari per llei.

 3. Retenció de la seva informació:

  Conservarem la seva informació personal amb nosaltres per Entre 90 dies i 2 anys després que els usuaris cancel·lin els seus comptes o per a as sempre que ho necessitem per complir els propòsits de que es va recollir tal com es detalla en aquest Política de privacitat. És possible que hàgim de retenir certs informació per a períodes més llargs, com ara manteniment de registres / informes d'acord amb llei aplicable o per altres motius legítims com l'aplicació de drets legals, el frau prevenció, etc. Informació anònima residual i informació agregada, cap de les quals l'identifiqui (directament o indirectament), pot ser emmagatzemat indefinidament.

 4. Els teus drets:

  Depenent de la llei que s'apliqui, és possible que tingueu un dret d'accés, rectificació o supressió de la seva dades personals o rebre una còpia del seu personal dades, restringir o oposar-se a l'actiu tractament de les seves dades, sol·liciti'ns que les compartim (port) la seva informació personal a una altra entitat, retirar qualsevol consentiment que ens hagi proporcionat a tractar les teves dades, dret a presentar una reclamació amb una autoritat estatutària i aquests altres drets segons sigui pertinent en virtut de les lleis aplicables. A exercir aquests drets, pot escriure'ns a info@mwmontweb.com. Respondrem a la seva sol·licitud d'acord amb la legislació aplicable.

  Tingues en compte que si no ens permets recollir o processar la informació personal requerida o retirar el consentiment per al seu tractament per a la finalitats requerides, és possible que no pugueu accedir o utilitzar els serveis per als quals la vostra informació es buscava.

 5. Cookies, etc.

  Per obtenir més informació sobre com les utilitzem. i les vostres opcions en relació amb aquests seguiments tecnologies, consulteu el nostre Política de cookies.

 6. Seguretat:

  La seguretat de la vostra informació és important per nosaltres i utilitzarem mesures de seguretat raonables per evitar la pèrdua, mal ús o no autoritzat alteració de la seva informació sota el nostre control. No obstant això, atesos els riscos inherents, nosaltres no pot garantir una seguretat absoluta i en conseqüència, no podem assegurar ni garantir la seguretat de qualsevol informació que ens transmetis i ho fas sota el teu propi risc.

 7. Enllaços de tercers i ús de la seva informació:

  El nostre servei pot contenir enllaços a altres llocs web que no són operats per nosaltres. Aquesta política de privacitat no aborda la política de privacitat i altres pràctiques de tercers, incloent-hi qualsevol tercers que operen qualsevol lloc web o servei que pot ser accessible a través d'un enllaç al Servei. Us recomanem que reviseu el política de privacitat de cada lloc que visita. Disposem de no controla i no assumeix cap responsabilitat per el contingut, les polítiques de privacitat o les pràctiques de qualsevol lloc o servei de tercers.

 8. Greuge / Delegat de Protecció de Dades:

  Si tens qualsevol dubte o consulta sobre la processament de la seva informació que està disponible amb nosaltres, podeu enviar un correu electrònic al nostre responsable de greuges a LESEU DENTAL SL, C/Santa Anna, 17, correu electrònic: info@mwmontweb.com. Atendrem les vostres inquietuds d'acord amb la legislació aplicable.